fredag 12 februari 2010

OS-stickning

Jag har ju anmält mig till TeamSweden2010 (Rav.länk) och Ravelympics2010. (Rav.länk) Har funderat över vilken gren jag ska hoppa in i och nu i kväll tror jag att jag bestämt mig för: Short Track Shawls (Shawls, stoles, wraps, shawlettes).
Mitt projekt blir Kay's Tess D’Urbervilles Shawl (PDF-fil). Den skulle kanske kunna passa in på grenen: Sweaterboard Cross (All forms of sweaters, vests, cardis, pullovers, boleros) också, men jag väljer Short Track Shawls. Jag såg filmen som gick på SVT i december/januari och gillade den enkla sjalen Tess hade. En ullsjal som knyts bak i ryggen. Har också sett att den kallas "Hjärtevärmare".

Köpte M&K´s EcoUll i grönt tidigare i höstas till ett annat projekt som inte ser ut att bli av... Tror det blir utmärkt till den här sjalen.

Har varit väldigt trött sista tiden, men hoppas det blir bättre ett tag igen efter några järninjektioner. Så om jag blir väldigt pigg och orkar så hoppar jag på någon restplats i: WIPs-Dancing (WIPs/UFOs and only these; Projects not touched since Jan 12th).

Det är planen för mitt OS2010. Helt ointresserad av sport som jag är, men det finns ju andra i familjen som kommer att titta och då sitter jag med i soffan och är aktiv med stickorna. :-)

Har du anmält dig till någon gren i OS-stickningen? Vilken i så fall?

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Jag ska inte vara med, men åååå vilken fin sjal det där var! Och så gott den ska värma!

Kram!

K sa...

Ulrika:
Den kommer att bli toppen i all sin enkelhet :-)
Dessutom stickad i favoritgarnet M&K EcoUll Multi. GRÖN såklart!
Kram :-)